top of page

Sat, 16 Sept

|

Penrith

XC schooling at Frenchfield Saturday 16th Sept

Registration is closed
See other events
XC schooling at Frenchfield Saturday 16th Sept
XC schooling at Frenchfield Saturday 16th Sept

Time & Location

16 Sept 2023, 10:00 – 18:00

Penrith, Frenchfield Pk, Penrith CA11, UK

Guests

Tickets

  • 11am-12 1 hour session

    Schooling • All Coachers/Trainers must be qualified and insured to provide such instruction. • Only fences identified by RED/WHITE flags may be jumped, keeping the RED flag on the right. • All accidents and injuries to be reported to the Organiser at time of incident or thereabouts. • Riders must ensure their horses are only presented at obstacles they are competent to jump. • Organisers accept no liability save negligence for any incidents, accidents to riders or horse or property whatsoever.

    £45.00
    +£1.13 service fee
    Sale ended
  • 12-1pm 1 Hour session

    £45.00
    +£1.13 service fee
    Sale ended
  • 1-2pm 1 Hour session

    £45.00
    +£1.13 service fee
    Sale ended
  • 2-3pm 1 Hour session

    £45.00
    +£1.13 service fee
    Sale ended
  • 3-4pm 1 Hour session

    £45.00
    +£1.13 service fee
    Sale ended
  • 4-5pm 1 Hour session

    £45.00
    +£1.13 service fee
    Sale ended
  • 5-6pm 1 Hour session

    £45.00
    +£1.13 service fee
    Sale ended
  • 6-7pm 1 Hour session

    £45.00
    +£1.13 service fee
    Sale ended

Total

£0.00

Share this event

bottom of page